Wat gebeurt er als ik het gekozen tariefplan voor een collega verhoog?

TL;DR Zodra je collega de verhoging accepteert of wanneer je collega al op een hoger tariefplan zit, verhoogt ook jouw maandelijkse bijdrage.

Belangrijk om te weten is dat het tariefplan van een abonnement van je collega niet lager kan zijn dan het tariefplan dat door je bedrijf wordt voorgesteld.

Hier zijn 3 mogelijkheden:

  • je collega was actief op het "oude" tariefplan (bijv. € 15): hij/zij krijgt de optie om het nieuw voorgestelde tariefplan (€ 20) te activeren, of een hoger (€ 29). In dat laatste geval neemt hij/zij het maandelijkse prijsverschil voor zijn/haar rekening.
  • je collega was actief op een hoger tariefplan (€ 20) dan initieel voorgesteld door het bedrijf (€ 15), maar op een lager dan het nieuw voorgestelde (€29): hij/zij wordt actief op het nieuwe tariefplan (€ 29), en er wordt hem/haar geen prijsverschil meer gefactureerd.
  • je collega was actief op een hoger tariefplan (€ 29) dan initieel voorgesteld door het bedrijf (€ 15), en ook op een hoger dan het nieuw voorgestelde (€20): hij/zij blijft actief op het nieuwe tariefplan (€ 29), en er wordt hem/haar een kleiner prijsverschil gefactureerd.