Wat is het beste moment om over te stappen naar een nieuw tariefplan in Mobile Vikings for Business?

Om over te stappen naar een nieuw tariefplan in Mobile Vikings for Business, heb je 2 opties:

Je stapt onmiddellijk over

Afhankelijk van wanneer je je huidige abonnementsbundels hebt ontvangen (dus niet je eventuele Viking Clan-bundels), is het mogelijk dat:

  • je een eenmalige aanrekening krijgt voor de activering van je nieuwe tariefplan
  • en/of je nieuwe tariefplan niet wordt getoond op je volgende aanrekening

Er zijn verschillende scenario's mogelijk:

  • je hebt geen abonnementsbundels gekregen na de 28e van de vorige maand. In dat geval wordt de bijdrage van je werkgever onmiddellijk toegepast op je nieuwe tariefplan en zal die verschijnen op je volgende aanrekening.
  • je hebt je abonnementsbundels na de 28e van de vorige maand gekregen en je stapt vóór de 29e van de huidige maand over op een nieuw tariefplan. Voor deze huidige maand is de werkgeversbijdrage voor het "oude" bedrag al toegepast. Voor je nieuwe tariefplan zal de werkgeversbijdrage dus deze ene keer niet worden toegepast. Het nieuwe tariefplan zal verschijnen op de eerste aanrekening die je de volgende maand zult ontvangen.
  • je stapt over naar een nieuw tariefplan op de 29e, 30e of 31e van de huidige maand:
    • je hebt geen nieuwe abonnementsbundels gekregen na de 28e van de huidige maand: de werkgeversbijdrage zal worden toegepast op de bundels van je nieuwe tariefplan en zal verschijnen op de eerste aanrekening.
    • je hebt na de 28e van de huidige maand wel nieuwe abonnementsbundels gekregen: de werkgeversbijdrage is op deze bundels toegepast en zal verschijnen op de aanrekening die je volgende maand zult krijgen. Je zal dus eenmalig geen werkgeversbijdrage krijgen voor je nieuwe tariefplan, en dat zal pas verschijnen op de aanrekening die je de maand erna zal ontvangen.

Je stapt over wanneer de bundels van je huidige tariefplan vervallen

Je nieuwe tariefplan zal actief zijn vanaf je volgende bundelvernieuwing. Je kunt deze exacte datum terugvinden in je My Viking-account. Het nieuwe tariefplan zal verschijnen op je aanrekening na deze vernieuwing.

Als je overstapt naar een tariefplan dat hoger ligt dan het door je werkgever voorgestelde tariefplan, krijg jij maandelijks een aanrekening voor het prijsverschil.